Opettajien koulutus Suomessa

Maksuton esitys Ohjelmistotestauksen lohikäärmeoppitunti ja sen videointi toimivat hyvin itsenäisesti tai Dragons Out -kirjan tukemana, mutta moni opettaja on toivonut lisäksi vinkkejä, miten opettaa testausta tai miten vetää tuo esitys. Esitys on ollut suosituin  tietotekniikan, matematiikan, robotiikan, pelisuunnittelun ja äidinkielen tunneilla.

Pidän opettajille suunnatun "Opi opettamaan testausta" koulutuspäivän maanantaina 5.6.2023 klo 9-15 fyysisesti Helsingissä ja samalla etäosallistujille Teams-yhteyttä ja Muralia yhteisenä työtilana. Hinta on vain 150€ (sis alv) / henkilö sisältäen yhden Dragons Out! ohjelmistotestauskirjan. Koulutuspäivällä on esitystakuu, eli pidän sen tarvittaessa yhdellekin hengelle. Maksimiosallistujamäärä on 20 henkilöä.

Koulutuspäivän ohjelma on seuraava:

  • Mitä ovat ohjelmistot?
  • Mitä on ohjelmistokehitys?
  • Mitä on testaus?
  • Mitä ovat viat ohjelmistossa? 
  • Miten testataan?
Jokainen osio sisältää lyhyen alustukseni ja ryhmätöinä tehdyt harjoitukset, joissa löydetään omat sanat ohjelmistotestauksesta kertomiseen. Jokainen osallistuja pääsee esittämään ainakin yhden osion ja saa minulta palautetta, miten esittää asia vielä paremmin ja selkeämmin yli kahden vuosikymmenen testausopetuskokemukseeni nojaten. Lisäksi muut osallistujat antavat aktiivisesti ohjeiden mukaan palautetta jokaiselle osallistujalle.

Kyseessä on siis työpaja, missä opitaan parhaita työkaluja ja tapoja testauksen ymmärryksen saavuttamiseen ja löydetään myös uusia tehokkaita opetuksen näkökulmia!

Ilmoittaudu täällä ja pyydä kollegaakin ilmoittautumaan: https://forms.office.com/r/FUCheuQ6jb

Lisätietoja kari.kakkonen (at) dragonsout.comComments

Popular posts from this blog

Article in Dimensio-magazine

Dragons Out Second Edition in Finnish available as Softcover and eBook

How it all started