Marko ja Kari testauskirja

Minulla on ollut Marko Rytkösen kanssa vuodesta 2021 asti käynnissä yhteinen kirjaprojekti. Kirjoitamme testauksesta ja testauksen johtamisesta suomeksi. Tarkoituksenamme on tuoda testauksen tietoa helpossa muodossa niille, jotka eivät ole ehtineet tutustua testaukseen kunnolla, mutta joiden kuitenkin täytyy tehdä testaukseen liittyviä päätöksiä työssään. Samalla kirja toimii hyvänä testauksen yleisteoksena kaikille testauksen johtamisesta kiinnostuneille. 

Kirja on siis suunnattu testausta johtaville ihmisille, toisin sanoen se sopii hyvin testausta ostaville ja myyville henkilöille, mm. CxO-tasolle, projektipäälliköille, tuotantopäälliköille, tuoteomistajille, ohjelmistokehittäjille, sekä testauspäälliköille ja testaajille. Kirjan tarkoitus on nostaa ymmärrystä testauksesta. Se ei siis opeta testaamaan. Kirja auttaa organisoitumaan, ostamaan, myymään ja johtamaan testausta ja testausorganisaatiota. 

Parhaillaan meillä on käynnissä pilottilukijakierros numero 3. Nyt koossa on jo lähes lopullinen kirjan sisältö ja rakenne, noin 200 sivua A4-tekstiä. Luvut on kirjoitettu kysymysten muotoon, jolloin niitä on helppo lähestyä tietokirjamaisesti, kun etsii vastausta itseään askarruttavaan detaljiin. Pilottikierroksen jälkeen on luvassa lopullinen editointi ja sitten kustannusprosessi. Uskomme, että kirja näkee päivänvalon 2023.

Voit jo ilmoittaa alustavan kiinnostuksesi tilata kirja. Jätä yhteystietosi tänne ja kerromme sinulle aikanaan, miten voit kirjan tilata!
Comments

Popular posts from this blog

Article in Dimensio-magazine

Dragons Out Second Edition in Finnish available as Softcover and eBook

How it all started