Testauskirja ACT 2 LEAD

Minulla on ollut Marko Rytkösen kanssa vuodesta 2021 asti käynnissä yhteinen kirjaprojekti ACT 2 LEAD, ohjelmistotestauksen johtamisen käsikirja. Kirjoitamme testauksesta ja testauksen johtamisesta suomeksi. Tarkoituksenamme on tuoda testauksen tietoa helpossa muodossa niille, jotka eivät ole ehtineet tutustua testaukseen kunnolla, mutta joiden kuitenkin täytyy tehdä testaukseen liittyviä päätöksiä työssään. Samalla kirja toimii hyvänä testauksen yleisteoksena kaikille testauksen johtamisesta kiinnostuneille. 

Kirja on siis suunnattu testausta johtaville ihmisille, toisin sanoen se sopii hyvin testausta ostaville ja myyville henkilöille, mm. CxO-tasolle, projektipäälliköille, tuotantopäälliköille, tuoteomistajille, ohjelmistokehittäjille, sekä testauspäälliköille ja testaajille. Kirjan tarkoitus on nostaa ymmärrystä testauksesta. Se ei siis opeta testaamaan. Kirja auttaa organisoitumaan, ostamaan, myymään ja johtamaan testausta ja testausorganisaatiota. 

Luvut on kirjoitettu kysymysten muotoon, jolloin niitä on helppo lähestyä tietokirjamaisesti, kun etsii vastausta itseään askarruttavaan detaljiin.

Kirja on läpikäynyt 3 pilottilukijakierrosta ja kustantajan editoinnin. Paljon työtä, mutta meistä lopputulos on mahtava. Kirja julkaistiin 23.10.2023. Se on osa kustantajamme Ketterät Kirjat Oy CxO Academy -kirjasarjaa.

Kirjaa voi tilata kustantajan verkkokaupasta täältä.

Teimme myös kirjalle ja testauksen johtamiselle oman webbisivuston. Tutustu sivustoon täällä ja selvitä, mitä lyhenne ACT 2 LEAD tarkoittaa! Ja toki, osta kirja!

Comments

Popular posts from this blog

Article in Dimensio-magazine

Amazing feedback and school visits

How it all started