Dragons Out Tietoisku

Kirjani "Dragons Out! Lohikäärmeistä, ritareista ja ohjelmistotestauksesta" on erinomainen oppikirja ohjelmistotestauksen alkeisiin. Erityisen hyvin se soveltuu 5.-9.-luokkalaisille matematiikan tai koodauksen tunneille. Kuitenkin myös muun ikäiset nauttivat kirjan hauskasta tavasta opettaa ohjelmistotestausta fantasiatarinan lomassa. 

Minut on palkittu aiheesta Euroopan tason EuroSTAR Software Testing Excellence palkinnolla viime vuonna ja Suomessa Vuoden Testaaja palkinnolla tänä vuonna. Kirja on siis kova ja laadukas juttu!

Yritykseni Dragons Out Oy on näytteilleasettajana ITK-messuilla 5-7.10.2022 Aulangolla. Katso myös webinaarini. Siellä pääsee tutustumaan konseptiin ja hankkimaan kirjoja, nimikirjoituksellani tietysti.

Kannattaa kuitenkin heti tutkia, miten ohjelmistotestausta voi opettaa kouluissa eri oppitunneilla Dragons Out -kirjan kanssa. Siitä voi lukea esitykseni täällä tai katsoa sen videona.

Nyt keväällä ja kesällä 2022 on käynnissä pehmeäkantisen Dragons Out! -kirjan oppikirjakampanja. Kirjan saa hintaan 17€ (sisältäen alv ja toimituskulut Suomeen), käyttäen koodia SMAUG. Ennakkotilaus tehdään täällä ja toimitus on 1.8.2022 julkaisun jälkeen elokuussa. Tarjoukseen kannattaa tarttua siis heti!

Muita tilausvaihtoja kirjalle on useita, esim. kovakantista suomenkielistä Dragons Out! kirjaa on saatavilla heti. Tilaa tätä kautta https://www.dragonsout.com/p/order-dragons-out-book.html

Kesäkuun 7. päivä, 2022, pidän opettajille 1 päivän kurssin aiheesta, miten opettaa testausta. Lue lisää ja ilmoittaudu täällä  https://www.dragonsout.com/p/opettajien-koulutus-suomessa.html

Parin oppitunnin verran ohjelmistotestausta voi opettaa täysin maksutta Lohikäärmeoppitunti testauksesta -esitykseni avulla. Lataa esitys täältä: https://www.dragonsout.com/p/presentation-for-teachers.html
Comments

Popular posts from this blog

How it all started

European Testing Excellence Award from EuroSTAR to Kari

Why learn about software testing?